Mosaic participa en la commemoració del Dia de la Salut Mental a Manresa

Mosaic participa en la commemoració del Dia de la Salut Mental a Manresa

El dia 8 d’octubre es va celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental a Manresa. Des de la Taula de Salut Mental de Manresa, on participa Mosaic, es va preparar una jornada amb la finalitat de sensibilitzar a l’opinió pública sobre la importància i les conseqüències personals i socials de les diferents problemàtiques en salut mental.

La jornada va iniciar-se amb un programa especial de Tocats de Ràdio, la ràdio social del Club Social del Mosaic, amb entrevistes a professionals de la Salut Mental i representants institucionals.

Un cop acabades les entrevistes, es va iniciar l’acte institucional. Sota el lema de “Salut Mental en un món desigual”, les diferents entitats van participar en la lectura de diferents manifests. L’alcalde de Manresa, Sr. Marc Aloy, i les regidores de Ciutat Saludable, Sra. Mercè Tarragó, i d’Acció i Inclusió Social, Sra. Mariona Homs, van transmetre el seu compromís per enfortir l’atenció a la Salut Mental i per realitzar el Pacte Nacional per a la Salut Mental.

Com a cloenda el grup de dansa dels Espais Creatius de Manresa van fer una actuació dinamitzada per la ballarina Nàdia Pessarodona, que va acabar amb el clam “Habitem amb més subvencions espais municipals”.