La Fundació Germà Tomàs Canet participa a la Magic Line de Barcelona

La Fundació Germà Tomàs Canet participa a la Magic Line de Barcelona

Dos equips de la Fundació Germà Tomàs Canet van participar a la Magic Line 2019 de Barcelona, una mobilització ciutadana a favor de les persones que es troben en situació vulnerable i que està organitzada per Solidaritat Sant Joan de  Déu.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips  participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn  per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. Cada any s’organitzen centenars d’accions solidàries arreu del  territori.

Els equips de la Fundació Germà Tomàs Canet van sortir des de Sant Boi i Barcelona. En total, es va col·laborar amb 645€ captats,  gràcies a les donacions de participants i familiars, així com a les iniciatives solidàries realitzades als centres de Sant Boi i Manresa amb una alta  participació d’assistents.

Aquest any, van participar a la Magic Line més de 14.000 persones i es van recaptar més de 354.000€ entre tots els equips.  El 100% dels diners captats pels equips de la Màgic Line es destinaran a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu.