La Llar de Manresa acull un mural d’homenatge a les persones grans amb gent del barri com a protagonistes

La Llar de Manresa acull un mural d’homenatge a les persones grans amb gent del barri com a protagonistes

La Llar Sant Joan de Déu, a Manresa, compte des d’avui amb una pintura mural que reflecteix històries de vida de les persones grans del barri de Les Escodines i que ret, al mateix temps, homenatge a tot el col·lectiu de la ciutat.

La pintura, de 8 metres quadrats, està situada al mur exterior de la Llar, al carrer Caputxins, i reflecteix una finestra oberta per on es veu la paret interior d’una casa empaperada plena de quadres. Persones grans reals que han tingut un paper rellevant al barri, moments de celebració al carrer, establiments icònics i una imatge de l’etapa de les Germanetes dels Pobres a la Llar; l’obra de l’artista Txema Rico capta l’essència del barri de Les Escodines.

A l’acte de presentació han acudit els protagonistes del mural, familiars i amics. Després de la descoberta de l’obra, s’ha celebrat un esmorzar al casal del barri, que s’ha omplert de gom a gom.

El mural és el resultat d’una col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Germà Tomàs Canet i l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines.