Magic Line 2024

Magic Line 2024

L’onzena edició de la Magic Line, celebrada el 17 de març sota el lema #SomElQueCompartim, ha estat un èxit rotund. Des dels diversos punts de Barcelona, Lleida, Múrcia, Mallorca i Las Palmas de Gran Canaria, 15.000 persones han participat per un objectiu comú: caminar per aquells que més ho necessiten.

La Fundació Germà Tomàs Canet ha reunit treballadors, treballadores, voluntaris, voluntàries i persones ateses per realitzar un tram de nou quilòmetres que ha començat a les Fonts de Montjuïc i ha finalitzat a la Catedral de Barcelona. Un recorregut que també ha passat per diversos punts emblemàtics de la ciutat, com el Jardí Botànic de Barcelona i el Castell de Montjuïc. Ha estat una jornada fantàstica plena d’emocions, retrobaments i anècdotes per recordar.

Amb el conjunt de les darreres edicions celebrades, la Magic Line ha pogut recaptar més de 3.000.000 d’euros, amb els quals han finançat projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu destinats a col·lectius vulnerables. Així doncs, amb l’edició d’enguany, un any més fem un pas endavant per millorar la vida de persones que ho necessiten. 

Recull fotogràfic de la Màgic Line 2024 amb l’equip de la Fundació Germà Tomàs Canet