Sensibilització

La Fundació Germà Tomàs Canet, en coordinació amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu, participa de campanyes de sensibilització a la ciutadania.

Així mateix, a la Fundació es realitzen formacions a les persones col·laboradores i voluntàries, amb l’objectiu de sensibilitzar en matèria d’igualtat i promoure les seves capacitats i potencialitats, per assolir una millora contínua dels serveis i programes. Totes les formacions mantenen com a guia els valors de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Educa SJD

Educa SJD és un projecte de sensibilització que té com a objectiu incrementar la consciència dels joves cap als col·lectius més vulnerables i lluitar contra l’estigma de les persones que es troben en risc d’exclusió.

La Fundació hi participa fent xerrades a centres educatius. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Batecs
La campanya de sensibilització de “Batecs – Experiències que transformen” té l’objectiu de promoure la reflexió i crítica i construir una societat més justa, inclusiva i solidària, a través de la creació i difusió de material audiovisual.
Podeu veure els vídeos creats en aquest enllaç o a les xarxes socials amb el hashtag #BatecsSJD.

 

Les cares de la vulnerabilitat

La Fundació participa, a través de la participació directa de part del seu equip de voluntariat, en aquesta campanya de sensibilització i captació de fons.

Tota la informació sobre la campanya es troba al següent enllaç.

Magic Line

Des de 2014, la Fundació participa activament a la cursa solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu Magic Line. Cada any, es prepara una campanya per a sensibilitzar als equips de voluntariat i professionals, i animar-los/les a participar-hi.

Per a més informació, podeu consultar la web oficial de la Magic Line.

 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la Fundació

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ja té incorporats de forma implícita aquests objectius. La FGTC està compromesa en facilitar l’assoliment de 8 dels 17 objectius globals, a través dels seus programes i projectes, els quals són:

Treballa amb nosaltres

Fes-te voluntari/a

Fes un donatiu