Mosaic participa al projecte “Natura és Cultura”

Mosaic participa al projecte “Natura és Cultura”

Per segon any consecutiu, persones que participen en el Club Social Mosaic, juntament amb persones vinculades al Servei de Rehabilitació Comunitària de la Fundació Althaia de Manresa, han gaudit del projecte Natura és Cultura, un respir artístic a la naturalesa per a persones que pateixen problemes de salut mental.

Aquest projecte està promogut i gestionat per la Fundació Setba, i és fruit de la col·laboració entre: l’Ajuntament d’Avinyó, l’Ajuntament de Manresa, Cal Gras, el Casino de Manresa, la Fira de la Mediterrània, Pintures Lepanto i Xocolates Torras.

Durant una setmana, les persones participants han gaudit d’una estada en una casa rural d’Avinyó, on es van realitzar un seguit de treballs artístics en contacte amb la natura, amb l’objectiu d’establir un vincle entre aquestes i l’entorn, fent servir l’art com a forma de creixement personal, social i cultural. Entre els diferents tallers i activitats, s’han realitzat excursions i creacions artístiques al mig del bosc.

A més de promoure l’apoderament i el creixement personal de les persones, aquest projecte afavoreix la interrelació amb els altres i amb l’entorn, així com l’expressió artística i la connexió amb la natura.

Pròximament, es farà una exposició al Museu Comarcal de Manresa amb els treballs artístics de les persones participants.