Un artista del Club Social Mosaic dissenya el logotip que representarà la Taula de la Salut Mental de Manresa

Un artista del Club Social Mosaic dissenya el logotip que representarà la Taula de la Salut Mental de Manresa

La Taula de la Salut Mental de Manresa ja té logotip identificatiu. La imatge escollida és obra d’Anna Levchenko, alumna de l’Escola d’Art de Manresa, i de Juan Pérez Romero, usuari del Club Social Mosaic. Destaca pel seu grafisme dinàmic i desinhibit, que manté l’essència i la frescor del traç fet a mà. Però al mateix temps és una imatge simple, concisa i d’alt contingut simbòlic, que a través de les peces d’un trencaclosques vol representar l’encaix en la societat de les persones afectades per trastorns de salut mental, objectiu per al qual treballa precisament la Taula.

Del procés de creació dels logotips, conjunt entre alumnes de l’Escola d’Art de Manresa i persones usuàries de diferents serveis de salut mental de la ciutat, en van sorgir 16 logotips, que van ser exposats durant 15 dies a la biblioteca de l’Ateneu de les Bases. Per fer la tria, durant aquest període s’han pogut votar els logotips, presencialment o a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Concretament s’han realitzat 421 votacions.

Les persones que han dissenyat el logotip escollit com a representació de la Taula de Salut Mental de Manresa seran obsequiats amb un xec regal per qualsevol espectacle de la programació del teatre Kursaal.