Organització

A la Fundació Germà Tomàs Canet comptem amb un equip humà de cent quaranta professionals que treballen a les diferents seus que tenim a Sant Boi de Llobregat, Manresa, Barcelona i Lleida.

PATRONAT

 • Sr. Salvador Maneu Marcos, president
  Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Estudis Internacionals pel CIDOB (UAB). Llarga trajectòria en el sector social no lucratiu, amb tasques de responsabilitat en diverses institucions. Actualment, és el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials de Barcelona i membre de la Junta de Govern Provincial de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, província d’Aragó-Sant Rafael.
 • Sr. Manuel Lecha Legua, vocal
  Llicenciat en Estudis Eclesiàstics per la Facultat Sant Vicenç Ferrer de València. Col·laborador de l’OHSJD i exdirector de l’Àrea Social de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, província d’Aragó Sant Rafael.
 • Sra. Cristina Molina Parrilla, vocal
  Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Des de febrer de l’any 2019 és Directora d’Anàlisi i Estratègia de Salut Mental de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, província d’Aragó Sant Rafael.
 • Sra. Encarnación Rodríguez Cerda, vocal
  Diplomada en Infermeria. Fundadora i presidenta de l’Obra Social i Sanitària Cor de Maria, fa 40 anys. Actualment dirigeix l’Obra Social Cor de Maria amb seu a Barcelona.
 • Gmà. Jose Luis Fonseca Bravo, vocal
  Germà de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu amb Professió Solemne des de l’any 1979, llicenciat en Psicologia (Filosofia i Ciències de l’Educació) per l’Universidad Complutense de Madrid i Màster en Bioètica amb una llarga trajectòria davant la Direcció de la Institució, Superior Provincial de 1989-1995 i 2014-2021. Actualment, segueix a la Direcció com a 1r Conseller Provincial de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu- Província Sant Joan de Déu d’Espanya.
 • Sr. Román Oleart Plomer, vocal
  Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. PDD in – company a l’Institut d’Empresa Familiar de Madrid. Llarga trajectòria en la Direcció Econòmica i Financera a diverses institucions privades del sector serveis i del sector sanitari. Des de juliol de 2021 és Subdirector Econòmic de la Unitat Territorial I de la Província San Juan de Dios España i membre del seu Comitè de Direcció.
 • Dra. Àurea Autet Puig, vocal
  Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psiquiatria via MIR i doctoranda per la UVic-UCC. Cap de Servei de Psiquiatria Infantil i Juvenil de la Fundació Althaia i Directora de Salut Mental a la Fundació Althaia. Coordinadora del Postgrau en Malaltia Mental i Alteracions de Conducta en Discapacitat Intel·lectual de la UVic-UCC, professora col·laboradora de l’assignatura de Conducta Humana del Grau de Medicina de la UVic-UCC i docent en altres màsters.
 • Sra. Elena de Haro Ramos, secretària (no patrona)
  Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona i Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment exerceix com a advocada dins l’Àrea Jurídica de la Fundació Germà Tomas Canet.

DIRECCIÓ

 • Sra. Anna M. Prats Malràs
  Llicenciada en Dret per la Uned. Màster en Bioètica per laURL i programa de Direcció i Gestió d’ONG per Esade Business&Law School. S’incorpora a la Direcció de la Fundació Germà Tomàs Canet l’any 2004. Des de juliol 2019 codirigeix també la Fundació Nostra Sra. dels Àngels.

COMITÈ DE DIRECCIÓ

 • Directora: Sra. Anna M. Prats Malràs
 • Adjunt a Direcció: Sr. Francisco Gea Villén
 • Cap d’Administració: Sra. Teresa Sagrera Jané
 • Responsable Àrea Persones i Valors: Sra. Elisabet Calvet