Servei de Bugaderia i Dutxes Socials

El Servei de Bugaderia i Dutxes Socials atén les necessitats d’higiene, roba i bugaderia de les persones que ho necessiten. Ofereix un espai agradable perquè els seus usuaris puguin rentar-se i accedir a roba neta còmodament i amb unes condicions dignes.

Accés

La Bugaderia Social és un servei de neteja de la roba personal al qual s’accedeix per derivació dels Serveis Socials de Manresa o de les entitats de caràcter social del territori. Les persones poden entregar la roba bruta els dimecres i dijous de 9 a 10 hores, i recollir-la neta i seca a partir de les 12 hores del mateix dia.

Les Dutxes Socials són un servei d’accés lliure, obert els dilluns i dimecres de 16 a 18 hores, i divendres de 10 a 12 hores. Dins d’aquest horari, totes les persones que hi acudeixen poden dutxar-se i accedir a roba neta.

Acompanyament

L’atenció a les persones ateses es realitza de forma individualitzada, en un espai digne i facilitant el procés de vincle amb els col·laboradors (voluntàries/is i professionals).

El servei es realitza en coordinació amb les administracions i entitats del Bages i el suport de voluntàries/is de la nostra Fundació i de la Fundació del Convent de Santa Clara.

On ho fem

El programa es porta a terme a la Llar Sant Joan de Déu de Manresa.

Amb el suport de:

 

 

 

Amb la col·laboració de:

Treballa amb nosaltres

Fes-te voluntari

Fes un donatiu