Envia el teu currículum

Vols formar part del nostre equip?

Si vols treballar en una entitat que es dedica a l’atenció de persones vulnerables o en risc d’exclusió social omple el següent formulari. Et respondrem el més aviat possible.

  Nom

  Cognoms

  Telèfon

  E-mail

  Població

  Data de naixement

  Perfil professional / habilitats

  Adjunta el teu CV:

  Dret d’informació del tractament de dades de candidats/tes: D’acord amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016, que té per objectiu, entre altres, la conscienciació global a tota Europa sobre la privadesa de les dades personals, us informem que el tractament de la informació dels/les candidats/es té com a finalitat la gestió de les dades de persones aspirants a cobrir llocs de treball de personal laboral. Les dades proporcionades es conservaran per un període de 6 mesos.

  Responsable: Att. Delegat protecció de dades – Fundació Germà Tomàs Canet C. San Benito Menni, 2 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Correu electrònic: ftomascanet@sjd.es. En el cas que hi estigueu en desacord, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitjà de l’adreça electrònica ftomascanet@sjd.es, des d’on s’atendrà la vostra petició.